ERSO lõunakontserdid

Juba septembrist alates on meie juksikatel olnud suurepärane võimalus osaleda Estonias ERSO lõunakontsertidel. Oleme väga tänulikud, et meile on seda võimalust nii lahkelt pakutud. Paljud meie seast on seda ka usinalt kasutanud ning saanud nautida palju head muusikat.

 17. novembril kell 12 oli meil taas võimalus osa saada toredast muusikaprogrammist nimega „Läänemere robot“, milles olid  osavalt ühendatud orkestrimuusika ja videoprogramm Läänemere loodusest ja looduskaitsest. Muusikalise osa esitas ERSO dirigent Aleksandr Bražniku taktikepi all. Kava oli suunatud noortele, sest just noorte käes on Läänemere tulevik ja loodushoid. Lisaks looduse teemadele oli võimalik õppida selgeks ka teretamine üheksas erinevas keeles. Just nii palju on erinevaid riike ja rahvaid, keda seob ühine Läänemeri. Kava lõppes rõõmsa lauluga, milles võisid kõik kontserdikülastajad kaasa lüüa.

Juksist oli meid kokku 45 osalejat. Lahkusime kontserdilt uute teadmiste ja hea tujuga. Suur tänu muusikutele ja huvitava kava koostajatele! Jääme ootama uusi muusikaelamusi!