Kaja Kultuurikeskuses näitus “Peegeldused” 5. oktoober – 25. november

Meie keskuses on olulisel kohal ka kunstiline eneseväljendus. Õpitakse tundma erinevaid materjale ja tehnikaid – keraamikat, portselanimaali, tekstiili. Valminud teostest korraldame igal aastal näitusi nii oma keskuses kui ka väljaspool. Suuremad näitused on olnud näiteks Kullo Lastegaleriis, Disaini ja Arhitektuurigaleriis, restoranis Art Priori. Samuti oleme mitmel korral osalenud rahvusvahelisel Kaarisilta Biennaalil Soomes, mis tutvustab outsider kunstnike loomingut. Mitmed meie keskuses valminud tööd on valitud Kondase Keskuse kunstikogusse.


Näitusel on esitatud portreede seeria, abstraktsed värvilised joonistused ja portselanimaali tehnikas teostatud keraamilised plaadid. Kõik teosed peegeldavad oma lugu, mis on joonistunud läbi autorite siira ja vahetu maalilmatunnetuse. Näitusel kajastatud tööd on lihtsad ja selgesti mõistetavad, kujutades inimesi ja meid ümbritsevat maailma. Tihti on tööde valmimine olnud autoritele pikk protsess. Pisikeste detailide peen läbi töötamine on meditatiivne. Aeg on justkui sunnitud joontel peatuma.


Näitusega kaasneb kahepäevane pop-up müük, kust on võimalus osta ka meie tooteid. Portselani, keraamikat, tekstiilist kotte, maalitud siidisalle, vaipu ja teisi väiksemaid tooteid. Kõik esemed on kordumatud ja valminud käsitööna!
Pop-up müük toimub 20. ja 21. oktoobril kell 11.00-18.00


Kogu meie tootevalikuga saab tutvuda Juksi kingipoes aadressil Kadaka tee 153, avatud E-R 9.00-16.00. Olete oodatud!