Tööd alustasid luule- ja kokandusring

Teisipäeval, 17. jaanuaril, tehti meie majas algust luuleringiga. Praeguse kava järgi on plaanis grupiga kokku tulla seitse nädalat järjest. Kohtumistel arutletakse luule mõtte üle, loetakse luulet teineteisele ette ning hiljem pannakse ka täitsa omad luuletused kokku. Esimeses tunnis jõuti näiteks üheskoos järelduseni, et luuletused on olulised enda arendamiseks ja tunnete väljendamiseks.
Luuleringi algatas meie asendusteenistuja Dan, ning uuest nädalast on tal seal juba abis meie uus asendusteenistuja Lauri. Viimane muideks omandas Inglismaal oma hariduse just loovkirjutamise alal.

Samuti hakkab esialgu kord nädalas meie uues õppeköögis toimuma kokandusring erinevatele Juksi rühmadele. Seni on keldrikorruse köögiruumides käinud oodet valmistamas Jukside kolmas, neljas ja viies rühm. Juhendajatega koostöös on noortel seni valminud salateid, pirukaid, täidetud seeni, hummust, bruschettat. Mõningate organisatoorsete küsimuste lahendamisel saab sarnane kokandusring toimuma ka kaitstud töö noortega.

Seega hakkab meie majas küpsema üha enam nii häid mõtteid kui ka häid sööke!