Vabatahtlik Paraskevi Kreekast

Alates veebruari keskpaigast kuni augusti lõpuni on meiega vabatahtlik Paraskevi Kontakinou Kreekast.

Paraskevi kirjeldab ennast ise nii: “Olen 20-aastane kreeklanna, kes on sündinud ja üleskasvanud Ateenas ning õpin kreeka filoloogia teisel kursusel. Lisaks õpingutele töötasin ka õpetajana ning vabatahtlikuna tütarlastele mõeldud lastekodus. Olen oma seitsmelaspselise pere pesamuna ning armastan väga jalgrattaga sõitmist, kokkamist, sõpradega koos ajaviitmist, uute inimestega kohtumist ja sügavate vestluste pidamist. Elades praegu Eestis ja tehes vabatahtliku teenistust Juksis, tunnen, et mul on väga vedanud, et mul on võimalus saada selline kogemus töötades juksikatega. Olen õppinud uusi asju ja loodan, et kodumaale tagasiminnes suudan õpitud ka seal rakendada. Armastan Eestist ja seda kui asusad siin inimesed on. See on kindlasti koht, kuhu ma tahaksin ka tulevikus tagasi tulla. Armastuse ja tunnustusega Paraskevi.“