Tallinna Tugikeskus Juks näitus “Pehmed piirid”

10.oktoober – 10.detsember

Kaja Kultuurikeskuses

Tugikeskus Juks on hoolekandeasutus erivajadustega noortele ja täiskasvanutele. Erinevate tegevuste kaudu arendatakse uusi oskusi igapäeva- ja tööelus.

Meie keskuses on olulisel kohal ka kunstiline eneseväljendus. Õpitakse tundma erinevaid materjale ja tehnikaid – keraamikat, portselanimaali, tekstiili. Valminud teostest korraldame igal aastal näitusi nii oma keskuses kui ka väljaspool. Suuremad näitused on olnud näiteks Kullo Lastegaleriis, Disaini ja Arhitektuurigaleriis. Samuti oleme mitmel korral osalenud rahvusvahelisel Kaarisilta Biennaalil Soomes, mis tutvustab outsider kunstnike loomingut. Mitmed meie keskuses valminud tööd on valitud Kondase Keskuse kunstikogusse.

Näitusel kajastatud tööd on lihtsad ja selgesti mõistetavad, värvirõõmsad ja mängulised. „Pehmed piirid“ on omavahel põimitud erinevatest materjalidest, kooslustest, ideedest. Näitusel on esindatud nii tekstiilid kui ka maalid ja joonistused.

Portselani, keraamikat, tekstiilist kotte, maalitud siidisalle, vaipu ja teisi väiksemaid tooteid on võimalik soetada näiteks meie kingipoest. Kõik esemed on kordumatud ja valminud käsitööna! Olete lahkesti oodatud tutvuma!

Asume aadressil Kadaka tee 153, avatud E-R 9.00-16.00.

Näituse avamine toimub 12. oktoobril kell 12.15