Tantsupäev Astangul

29. aprillil korraldas Astangu Kutserehabilitatsioonikeskus, eesotsas Anneliis Jaanusega, esmakordselt tantsupäeva, mis tõi Astangule kokku 5 erivajadusega inimeste keskust üle Eesti – Hiiumaalt, Raplast, Torilt, Tallinnast.

Astangu tantsupäev seadis eesmärgiks erinevate tantsuga tegelevate keskuste kokkusaamise, erinevate tantsustiilide esitamine, üksteisele inspiratsiooni ja innustuse andmise. Samuti oli päeva eesmärgiks „eestlane kui tantsurahvas“ tiitli au sees hoidmine. Lisaks oma etteastete esitamisele oli kavasse planeeritud Xboxi tantsuvõistlus.

Tallinna Tugikeskuse Juks noored osalesid festivalipäeval 3 –me tantsuga. Töökeskuse noored esitasid 2 seltskonnatantsu: „Tuustepp“ ja „Cicapoo“. Arenduskeskusest esines Diana Zarri soolotantsuga „Idamaine tants“, Diana osales ka Xboxi tantsuvõistlusel.
Esinemised läksid väga hästi. Saime tänu ja kiituskirjad, samuti ilusa kingituse. Eripreemia sai Diana, kelle soolotantsu tõsteti eriti esile. Kogu üritus oli väga hästi korraldatud, siinkohal suur tänu Anneliisile.

Zoja Mellov
/tantsuõpetaja/